Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Vintersæsonen / Ny klub

Posted By on mandag, marts 1, 2010, 7:51 in Blog, Cykel Sporten, Top news | 0 comments

Vintersæsonen / Ny klub

Det er snart langt tid siden at jeg sidst har skrevet lidt her web’en. Men månederne er gået hurtig, men undtagelse af 6 uger. November måned gik godt med træningen, og konkurrencen på rulletour.no startede også helt fint, jeg formået at klemme mig i top 5 efter den første serie af etaperne.
Men en knæ operation 16. december ’09 satte lige en lille pause ind i mit program. Jeg troet at de 14 dage jeg til dels havde fri inden arbejdet igen kaldte 4. januar ’10, ville gøre en stor forskel så jeg igen kunne komme på cyklen og igang med et genoptrænings program. Men nej, det skete ikke en skid før jeg havde være til kontrol 25. januar ’10 hvor jeg fik en bloklade i over knæet, men så slap hævelsen også. Samme dag kunne jeg sænke sadlen 1cm på cyklen og dagen efter kunne den endvidre sænkes 2cm og så var sadlen nede hvor den skulle være. I de seneste 9 uger har jeg så gået 2 gange uligt hos en fysioterapøvt i Aktivt Velvære.
Så 1. februar startede jeg igen op på træningsprogrammet fra min Coach, vejret har dog gjort det lidt svært at følge men det er jo ens for alle cykelryttere her i landet, hvor sne og glatte veje har satte sit præ på Danmarks kortet.
I denne her weekend har jeg så kørt 2 test hvor det skulle vise sig at jeg til dels er godt med, trods de 6 ugers pause jeg har haft. Nu vil den næste måneds træning vise om jeg kan kommer i rigtig god form inden sæsonen starter med et lille etape løb i weekenden 17.-18. april som Politiets Cykelafdeling og Holte Cykel Klub arrangerer.
Forøvrigt skal jeg fra i år af kører for Sorø BC, som jeg glæder mig meget til. Jeg har ikke i de seneste mange sæsoner haft nogle klub kammerater i samme klasse som jeg har kørt I, så det bliver sjovt at prøve det 🙂

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.