Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Til Hallandsåsen med VeloTours

Posted By on søndag, juni 29, 2008, 20:13 in Cykel Sporten, News | 0 comments

I lørdags d.28 juni var jeg på tur til Hallandsåsen i Sverige sammen med Gert Hundt og Morten Christensen som jeg træner meget sammen med i årets løb. VeloTours hvade arr denne pragtfylde tur hvor det mest af træningen forgik i området omkring Båstad. Vejre tegnet sig ikke for godt på vej mod åsen, men da vi ankom med bussen og var ved at samle vores cykler, ja så kom sol tildels også frem. Vi blev delt op i 3 hold, så vi noglelunde kørte lige hurtig opda.
Træningsturen var delt op i 2 etaper, hvor den første del var om formiddagen og så skulle vi mødes ved en lille cafe og få en kop kaffé samt en lille kage.  Meget af formiddagen kørte vi i gråvejr men det holdte tørt, da vi kom til café’en brød sol rigtig igennem og vi kunne nyde vores 61.- kr dyre kaffé samt kage i solen. sidste etape kørte vi i solskind og det var ret fedt, næsten ingen vind så der gik en del væske til. Efter så 4½ time i sadlen og 110km med ca. 2250 højdemeter kom vi tilbage til bussen hvor vi så spiste sandwich, hyggede os og talte om dagens tur rundt på Hallandsåsen. Så derefter gik turen atter mod Danmark hvor regnen og mødte os. Vi var tilbage på Ballerup station kl.18, ca 11½ timer efter vi kørte derfra.
Det kan klarts anbefales at prøve sådan en heldagstur i det Svenske landskab, ret afvekslen i forholdt til de Danske flade landeveje. Prøv det, de har faktisk stigninger der stignings procent kan måle sig med de stigninger syd på, dog er de kun få kilometer lange i Sverige, så det er til at overskrue når det går opad.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.