Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Exposure Lights MaXx-D 2011

Posted By on søndag, november 7, 2010, 18:00 in Anmeldelse, Blog, Top news, Udstyr | 0 comments

Exposure Lights MaXx-D 2011

Hvem kender ikke det alt man cykler i mørket og har selvfølelige lygter på, men biler blænder ikke ned når de møder een. Så har jeg også haft det de senest par år når jeg har cyklet frem/tilbage på arbejdet. Men ikke nok med det, jeg har også savnet ordenlig lys, så man kan se hvor man kører på landevejen.
Svaret på mine savn blev at jeg købte en Exposure Light MaXx.D mk.III lygte som kan lyse med 1200 lumen.

Nu har jeg cyklet med lygten i ca. 3 uger og jeg er bestemt ikke ked af jeg jeg måtte slippe omkring 2800.- Dkr for lygten. Den lyser utroligt godt og der er ingen biler som har overset mig, det vil sige at bilerne blænder ned i god tid ligesom når de møder en anden bil, selv når jeg kører over en bakketop har bilene blændet ned inden de vi kan se hinanden……… 🙂

En anden fiks ting ved lygten er at den selv skifter ned på et anden trin, når lygten evt ikke har strøm nok til at lyse på højeste styrke, så går den bare ned på medium styrke.

Se hvordan lygten lyser...

Specifikationer: • Output: 1.200 lumen på High • Emitter: 4 x XPG • Vægt: 320g inkl QR • Indeholder: QR styrbeslaget, • USB-kompatibel oplader • Burn Time: High-3 timer, Mid-10 timer, Low-24t

Features: • Smart Port Technology + • Genopladelig • Forseglet enhed • Energimåler • Indikator • Kabel Frit Design

Dansk forhandler: Lightgear.dk
468 ad