Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Strava, hvad er nu det for noget…

Posted By on søndag, februar 16, 2014, 18:40 in Blog, Cykel Sporten, Garmin, News, Top news | 0 comments

Strava, hvad er nu det for noget…

Strava logog

Jeg starede med at bruge Garmin connect da jeg købte min første Garmin Edge 500 cykelcomputer og seneste slog jeg over på Endomondo. Men det eneste man kunne med de 2 sider var at uploade ens trænings filer og vise dem til andre, syntes godt om og LIKE venners trænings pas. Så fik jeg et tip om Strava og det skulle jeg da også lige prøve, det forlød sig at man kunne en del mere end bare at uploade sige trænings ruter, det var sandt.

For det første bliver man automatisk linket sammen med andre ryttere som har kørt samme cykelløb som jeg selv har og det er uden at man behøver at være venner med dem. Her nedeunder er et eksembel på en træningstur som er upload fra deltagelse i et lokalt motionsløb.

Her er et eksembel på et segment der viser hele turen på motionsløbet, læg mærke til at alle som har deltaget i motionsløbet og bruger Strava, automatisk bliver vis i på listen over hurtigeste tider overall.

Man kan også lave et segment over en bestemt strækning man evt bruger til test, såvel cykling som på løb. Hvergang man så uploader en ny rute, så tjekker Strava helt af sig selv om du har lavet en PR eller en anden rekord på de segmenter der må ligge på din træningsrute. Andre ryttere vil også kommer på dine segmenter hvis du vælger ikke at gøre dem private.
Jeg syntes det er en sjov side der giver én lidt mere legetøj end andre sider hvor man også uploader træningsdata fra GPS cykelcomputer og løbe urer.

 

468 ad