Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Sommerferie / træning

Posted By on mandag, juli 21, 2008, 20:30 in Cykel Sporten, News | 0 comments

Ja nu har man så har ferie i 14 dage og man er så kommet ind i den 3 uge, så jeg er så småt ved at kunne se at dette års sommerferie er brugt 😥

Når men på tros af en del regn har vi jo også haft en del godt vejr og en tur ind til Kbh Zoo er det også blevet. Magnus vores søn havde en fantastisk dag.

Lidt træning på enkeltstart rammen er det også blevet, 2 hårde intervalle om ugen samt en lang træningstur på landevejsraceren. Men i sidste uge måtte jeg så se mig slået ud af sygdom og jeg er så først blevet frisk igen, så der er igen interval imorgen 🙂 -jeg har lidt som mål i resten af sæsonen at kunne kører nogle rigtig godt enkeltstarter, så må vi se om det lykkes.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.