Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

SM Sølv i enkeltstart

Posted By on søndag, september 28, 2008, 13:11 in Cykel Sporten, News | 0 comments

SM Sølv i enkeltstart

Ved gårsdagens Sjællandsmesterskab i enkeltstart ved Roskilde blev det til en meget flot sølv medalje i tiden 57:21min for 40km. En bedre sæson afslutning kunne jeg ikke have drømt om, som sæsonen har forløbet. Manglende tid til træning pga arbejde har resulteret i at jeg ikke har kørt op til min standart. Så efter en skuffende weekend hvor jeg kørte Værløse Farum og CK Århus enkeltstart skulle der prøves et elller andet. Og efter 1½ uges hård interval træning på tempocyklen og 1uges let rul op til SM enkeltstart ville det vise sig om det havde hjulpet. Og det havde det så, fra start til mål spillede klaveret optimalt, jeg kunne allerede se efter 4-5km at jeg kørte ind på Morten Christensen Sorø BC, som startede 1min før mig og ude ved vendepunktet manglede jeg blot 15sek og 5km før mål var Morten Ch så hentet. Det var en rigtig god motivation faktor at kunne se at jeg kørt ind på den foran liggende rytter og som regl et lille tegn på at det går godt, det viste også at holde stik. Og jeg er da også fuldt ud tilfreds med min sølv medalje.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.