Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Så fik jeg besked omkring min TTX ramme…

Posted By on lørdag, november 17, 2007, 10:48 in News, Udstyr | 0 comments

Desværre efter 6-7uger kunne jeg se at der var kommet en revne i larken på min TTX 9.9TM ramme. Efter at have vist min forhandler revnen og i samråd med Trek DK, skulle jeg bare kører sæsonen færdig for at se om revner blev værer. I slutningen af september månede blev rammen så indleveret til Trek og igår fik jeg så en forklaring på revnen, rammen er 100% iorden, men nogle lakeringer revner lettere end andre, Trek USA ville ikke fortælle hvilken farver der er tale om men changen for at lakeringen revner igen er tilstede 🙁 …så jeg blev stillet over et par forslag som jeg nu skal bruge wekenden til at tænke over.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.