Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

PitStop, hvad er det for noget !

Posted By on tirsdag, maj 6, 2008, 21:22 in Udstyr | 0 comments

Efter løbet i Ringsted i søndags fandt jeg ud af at jeg havde en siver på mit baghjul, men det var kun en lille siver. Så for ikke at skulle skifte en lukkedering der tildels stadig kan holde luft, ja så ville jeg afprøve Vittoria PitStop for at se om det nu også virker.
Læs denne lille guide, hvis du vil vide hvordan PitStop skal bruges: Klik her

Så nu er der lige tømt en lille flaske ind i ringen og nu skal den så små 24 timer inden den kan tåle de 8 bar som jeg kører løb med. Her til pinsen skal ringen så stå sin prøve, da jeg skal kører alle 3 løb i Jylland 🙂

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.