Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Godt igang med træningen.

Posted By on søndag, januar 27, 2008, 13:57 in Cykel Sporten, News, Udstyr | 0 comments

Nu er januar månede snart gået & man begynder at glæde sig til sæsonstarten, træningen går rigitg godt både på landevejen men også hos HechmannSport i Slagelse. Licensen hos DCU-sj er lige bestilt & det bliver i C-klassen jeg skal kører i år. Håber lidt på at det samtidig kan gører at jeg får gnisten tilbage ved linjeløbene, den har manglet de seneste år. Vi er i snit 6-10 ryttere som træner sammer, hovedsagligt dem som også er med på PowerTraning holdet tirsdag/torsdag. Så mange trænings kammerater har jeg ikke været vant til i mange mange år. Jeg gå & venter på min nye TTX9.9SSL ramme 🙂 & et par nye trænings-/løbshjul, nemlig et par Campagnolo Shamal Ultra clincher i titan-farve.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.