Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Super start på sæsonen.

Posted By on mandag, april 19, 2010, 17:48 in Blog, Cykel Sporten, Top news | 0 comments

Super start på sæsonen.

Så startede sæsonen endelig på sjælland og Politiets CA og Holte CK afholdte et etape løb men en prolog på 6km efter fuldt af 1.etape som var på 65km. Om søndagen skulle så 2.etape kørers.
En kraftig nordlige vind satte sit præ på lørdagens 2 etaper, men alligevel bød progo’en på en for mig overraskelse, jeg vandt nemlig C-klassen med 9 sek. ned til 2. pladsen og så var jeg jo lige pluselig i spidsen af etape løben men men men på 1. etape var jeg ikke ligeså skarp og så gjorde den kraftige vind også sit til at jeg blev plantet. Et tidstab på 7min til vinderen gjorde at jeg ikke førte C-klassen efter lørdagens løb. Om søndagen sat jeg dog med resterne af feltet hjem som gav en 13.plads og alt i alt er jeg godt tilfreds med sæsonen første løb. Jeg fik min sejre, en 13.plads og det resulteret i den bedste sæson start til dato med 9 indkørte point 🙂

Politiets CA / Holte CK etapeløb

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.