Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Ser frem mod sæsonstart

Posted By on tirsdag, januar 13, 2009, 22:26 in Cykel Sporten, Top news | 0 comments

Et nyt år er jo lige begyndt og det betyder jo også at man har sat sig nye sportslig mål……

2009 sæsonen starter for mit vedkommen 10 april i Esbjerg, som lægger ud med årets første enkeltstart. Efter hvad jeg pt har kunne finde ud af, kommer cykelåret til at indholde minium 8 enkeltstarter inkl det velkendte parløb i Værløse. Men årets ubetinget største mål er NM for veteranryttere som skal køres på dansk grund, nærmere sagt nordjylland ved Sæby. Men DM veteraner er altid et mål, efter det skuffende resultat i Silkeborg ’08 er jeg opsat på at gører det meget bedre i år, jeg har jo en 2.nd og 4 plads som mine bedste resultater på enkeltstarten.

468 ad