Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

12.plads ved NM enkeltstart..

Posted By on søndag, august 2, 2009, 19:11 in Blog, Cykel Sporten, Top news | 0 comments

12.plads ved NM enkeltstart..

Så er jeg på vej ud på rutens 27 km......

I går blev Nordisk mesterskab i enkeltstart så kørt i Sæby i Nordjylland. Jeg var til start i H30 klassen og skulle starte kl. 14:52, efter 37:14 min var jeg så over mål stregen igen. Jeg havde forventet et bedre resultat fordi jeg de seneste 4 uger havde trænet målrettet og jeg har fået lavet et rigtig godt trænings program som skulle gøre det muligt. Men resultatet er måske ikke så ringe en da, jeg tilbage lagte de 27km med et gennemsnit på 43,489 km/t og det er det stærkeste jeg til dato har kørt i år på en enkeltstart, jeg har en tro på at jeg kunne havde kørt stærkere pga jeg i fredags fik nogle mærkelige smerte over brystkassen og de var til dels væk om lørdagen, men jeg manglede 10 puls/slag i at kunne yde mit optimale… Så der er håb forude i at jeg kan gøre  det endnu bedre i Ringkøbing……

Billeder fra løbet kan ses her

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.