Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Vejle IF Triathlon’s enkeltstart

Posted By on søndag, september 21, 2008, 21:49 in Cykel Sporten | 0 comments

Så var det dagen hvor Vejle-If Tri afd afholdte sit årlige TT stævne og jeg var en tur derovre for at prøve formen af inden SM næste weekend. Vejret var rigtig godt, sol og næsten inden vind samt omkring 13-15 grader, så vi var ret heldige med vejret på denne årstid. Omkring 32 ryttere var til start og jeg skulle starte som nr. 10.
Kl.11:09 var det min tur til at blive sendt afsted og 14,1km ventede forude inden vende punktet. En hård rute med et par bakker og ca 340 højde meter. Efter 42:02 min kom jeg i mål og var godt brugt, jeg blev nr. 8 men havde dog håbet på et bedre resultat inden jeg kom ud på ruten.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.