Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Ugen der gik..

Posted By on lørdag, november 24, 2007, 21:15 in News | 0 comments

Så er uge 47 snart gået og ikke just den fedeste uge jeg har oplevet. I mandags skulle jeg endelig have haft svar på min TTX 9.9 ramme, men manden over hos Trek DK var en tur i England, så jeg får nu først endelig besked i uge 48.
I onsdags begyndte jeg så at få lidt mavpine og jeg måtte ad også en tur til lægevagten kl. 21 for at få tjekket det og så jeg kunne få lidt søvn. Det viste sig at være for meget mavesyrer 🙁 igår, fredag var jeg så lige en tur til min egen læge for at få nogle pille til at slå det ned med, men slevom man hvade tid til kl.11 så måtte jeg squ vente til kl.12:15 inden det blev min tur 😡 .
Nå der var også et lyspunkt , min cykelhandler ringede og fortalte at der var lys forud, han regende med at mandag – tirsdag, så vil vi får svar på min ramme.
Ja, så har  jeg måtte arbejde idag fra kl.8 – kl.16:30, vi har en lille pukkel som lige skal overståes, så nu er den weekend så gået.  Lidt af en blandede uge jeg har  haft 😀
Hov se lige på kalenderen, kun 1månede til juleaften 😯

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.