Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Så starter sæsonen imorgen….

Posted By on lørdag, april 18, 2009, 16:03 in Begivenheder, Blog, Cykel Sporten, News, Top news | 0 comments

Efter en hel del uger hvor jeg ikke rigtig har haft humør til at træne/kører cykelløb, ja så glæder jeg mig faktisk til at starte sæsonen imorgen med enkeltstart ved Roskilde. Jeg skulle rigtigt have indled sæsonen i fredags 17 april med enkeltstarten i Oksbøl, men sygdom 3 dage før dette løb gjordte at jeg måtte melde fra. Vi kørte også 1. afd af klubmesterskabet i torsdag som var en 10km enkeltstart, men en kraftig blæse fra øst gjordte at tiden ikke blev helt så god som jeg håbede. Men et lille vink omkring formen fik jeg da. Nå tilbage til løbet imorgen, de 40km skal jeg ‘bare’ køre på 57:21 min, det gjordte jeg nemlig til SM tempo sidste år, så hvis jeg kan tanger den tid så er jeg tilfreds i første omgang, om det så rækker til præmie det må tiden vise.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.