Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

O.Symetric®

Posted By on mandag, august 6, 2012, 19:12 in Anmeldelse, Blog, Top news, Udstyr | 0 comments

O.Symetric®

Eftersom jeg er hele tiden er på jagt et de små sekunder på enkeltstarten, har jeg også prøvet de ovale klinger. I 80’erne her det Bio Pace og var et Shimano produkt, sidste år var det så Q-Rings som var fra Spanske Rotor.

Rotors Q-Rings kørte jeg med fra vinteren 2010 til og med maj 2011. I den periode sad de på min Cervelo S2 som stod på min Tacx Multiplayer, senere kom den selvfølelige på landevejen men jeg følte ikke rigtig at jeg fik den glæde af klingerne som mange andre tale så positivt om, så de røg af igen.

Nu har mange fået øjene op for franske O.Symetric som ikke er en oval klinge, men som de selv kalder Twin cam. Klinger skal denne gang på min tempo cykel og jeg har læst på nettet at man kan forøge ens hastighed med omkring 2-3km/t ved samme watt belastning kontra runde klinger.

Jeg har en test strækning omkring Tissø på 10km og det bliver spændene at se om der virkelig er noget om snakken eller om der er luft.

Sættet jeg har købt er 54t/44t og har en samle vægt på 167gram, med i sættet følger 5 stk låseringe, en chain catcher så man ikke kommer til at smide kæden af den lille klinge. Der følger også en adaptor med som man kan montere mellem forskifteren og beslaget, det er ikke sikker man skal bruge den, men på nogle rammer skal den monteres så forskifteren kan komme langt op.

Montering:

Det kan være lidt trikki at monteret klingerne på cyklen, men hvis man tager det trin for trin og læser den medfølgende vejledning så er det ikke så svært enda.
Det svære i det, kan være at få forskifteren til at passe på clampen og klingerne samtidig.

Click: O.Symetric Installation video

Følg med her i indlæget i den nærmeste fremtid, når jeg for mere erfaring med produktet.

Pris: 220.-€ hos DuLIGHT.fr

Min bedømmelse er:
KOMMERE SENERE

Click: O.Symetric Youtube video

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.