Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

God sæson-afslutning

Posted By on mandag, oktober 18, 2010, 20:18 in Blog, Cykel Sporten, News, Top news | 0 comments

God sæson-afslutning

Så er jeg tilbage ved taskerne, længe siden jeg sidst har skrevet et indlæg 🙂

Men sidste del af sæsonen er gået ret godt. I juli månede fik jeg trænet 2373,55 km eller 76 timer om man vil. Første test efter de mange trænings kilometer var KHI’s Herregårdsturen på 105km. Det gik ret fin, jeg sad med helt fremme til sidst og kørte solo de sidste 1½ km i hid til bedste til, 2t 49min 32sek.

Men selvom form burde være der, så var de første linjeløb hårde at komme igennem. I Hillerød blev det til en 11.plads i linjeløbet, et hårdt løb med en del sidevinds kørsel. Den 28. August skulle der så køres enkeltstart i Grenaa, en rigtig blæsende dag med høj solskind. Stig fra min klub kørte med derover for at deltage i H40 klassen. Vi kørte i så god tid at vi kunne nå at gennemkører ruten i bil og det var vist en rigtig god idé. Opvarmningen gik rigtig godt og ude på ruten viste det sig hurtig at min fornemmelse var rigtig . Jeg kørte ind på rytteren foran mig og da jeg krydset målstregen var jeg kun 9 sekunder efter ham, Jeg var spændt på at hører resultatet, jeg viste at jeg havde kørt stærkt, men hvor stærkt ! -jeg blev slået med 13 sekunder af vinderen og jeg blev så nr. 2, jeg var tilfreds, jeg fik næsten hvad jeg var kommet efter 🙂

Weekenden efter, 4. September var der igen enkeltstart, det var Tissø CR som afholdte deres løb på Asnæs ved Kalundborg, næsten hjemmebane fordel. Jeg kender det område som min egen bukselomme og var ret opsat på at skulle det sidste trin op på podium’et. Igen en løbsdag med høj solskind og med en let vind. Opvarmningen gik som den skulle og jeg kom rigtig god afsted, måske for godt, men jeg ville vinde. Ruten passede jeg rigtig godt på nær ved vendepunktet, der var der en bakke vi skulle opad, det er ikke lige mig. Det gik også rigtig godt hjemad mod mål, men på de sidste 3 km drillede vinden mig, jeg syntes ikke det kørte god nok. Men da jeg krydsede målstregen havde jeg bedste tid, men den holdte desværre ikke. Denne gang blev jeg slået med 6 sekunder, men OK jeg var trods tilfreds. Jeg havde nu point nok til at rykke op i B-klassen. 🙂

Og om søndagen skulle vi kører løb i Roskilde og vi skulle kører sammen med A-klassen, 146km med tungen ud af halsen, tak for kaffe. Men jeg kom med feltet hjem og jeg var overrasket over det. Min træner Lars Nybo vandt forøvrigt A-klassen 🙂

Tissø CR's enkeltstart - Nr.2

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.