Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

God sæson afslutning / Vintersæsonen

Posted By on torsdag, oktober 29, 2009, 21:24 in Blog, Cykel Sporten, Top news | 0 comments

God sæson afslutning / Vintersæsonen

Inden sæsonen helt sluttede skulle vi kører årets sidste løb ved Ada bakken, som HFCK / Ordrup CC arr. Det viste sig at blive det bedste cykelløb jeg kørt i denne sæson, en 3. plads blev det til, efter vi var en lille gruppe på 7 mand som kom afsted på den næstsidste omgang. Vi sad derude 1½ omgang og da vi nået målstregen kunne jeg som den 3.ed kører over stregen.

Placeringen kom på et rette tidspunkt og vist mig at det trænings program som min coach har lavet til mig siden juli måned var super. Jeg har nu aldrig tvivlet på det for jeg har selv kunne mærke fremgang i træningen måned efter måned, men når det så bæger frugt til cykelløb er det jo bare super god og jeg glæder mig da også til næste sæson. Det håber jeg på at jeg kan starte hvor denne sæson sluttede 🙂

Her til vintersæson har jeg købt en Tacx Fortius Multiplayer som der skal køres på, men lidt konkurrence bliver det også til, for jeg har tilmeldt mig et lille etape løb hvor der skal kører 13 løb over de næste 4 måneder. Hvis andre skulle være interesseret i at deltage eller bare følge med kan det gøres her på rulletour.no og den foreløbig resultat liste kan ses her.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.