Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Formen kunne godt være bedre…

Posted By on søndag, august 24, 2008, 16:58 in Cykel Sporten | 0 comments

I dag var jeg så i Ringkøbing for at kører enkeltstart og det var bestemt ingen succes. Men formen blev afprøvet og inderst inde vist jeg godt at jeg nok ikke vandt løbet, men en præmie kunne det da godt være blevet… nej nej det kunne det ikke og slet ikke når der er 45sek op til den sidste præmie tagende rytter i C-klassen. Det overgik mig også at blive hentet af den dagved startende ryttere og det er bestem ikke noget som jeg er vant til, måske er det også sundt at prøve en gang imellem, men det er bare ikke så sjovt når det sker.

Når men der var også positive ting ved løbet, en meget svag vind og så fik jeg den bedste muligehed for at prøve mit nye 1080 forhjul og det kørte super godt.

Så nu er der bare at se frem til parløbet i Værløse Farum lørdag 6. sep. og CK Århus’e enkeltstart dagen efter om søndagen, der skulle det gerne spille bedre.

Billedet er taget af LA foto.dk som drives af Lenni Andersen som også kører for Herning CK

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.