Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

En tur i ambulancen

Posted By on lørdag, maj 1, 2010, 17:47 in Blog, Cykel Sporten | 0 comments

En tur i ambulancen

En kort træningsdag med trist udgang.
Dagen træning var kun på 1½ time med 10min interval og 6x6sek antrit, så det burde være til at overskue. Jeg cyklede ud fra mine forældre af og turen var planlagt at skulle ud til “knolden” ind mod Slagelse og over Høng hjem til Gørlev. Trænings turen startede fint, ud til knolden og så begyndte mit interval. Vinden var en fin side medvind, så farten var pæn høj. Efter 5min skulle jeg rundt i en skarp højre kurve, et sving jeg kendte yderst god, men men men igår holdte der så et ældre ægtepar midt på kører banen, de viste ikke lige hvad vej de skulle og der kom jeg så kørerne med 45 km/t.
Jeg nået at tænke så meget at hvis jeg kørte venstre om dem, ville der måske komme en mod kørerne bil fra Slagelse af, så den gik ikke og indenom kunne jeg heller ikke nå, så der var kun én ting at bremse og så kurer sidelæns ind i bilen og det gjorte jeg så………….bang klir…….så lå jeg på asfalten. Jeg viste godt den var gal, jeg havde ondt i skulderen og mit ben sad fast i pedalen.
Et yngre par holdte ind til siden for at se om de kunne hjælpe til, mens det ældre par ringede 112.
Af en eller anden oversag bliver man hurtig svimmel og jeg skulle have noget at drikke. Ambulancen kom ret hurtig efter og begyndte hurtig at spørge til mit velvære, de undersøgte mig på kryds og tværs men heldigvis var der ikke nogle brud, cykel hjelmen havde taget slaget da jeg landede på asfalten og den var flækket.
Jeg blev taget med på skadestuen for at blive tjekke igennem en gang til og for at få taget billeder af min skulder, men jeg var slået ret billigt og havde kun fået overfladiske skrammer. Bilen jeg ramte fik kunst bagruden, buler i bagklappen samt en knust kofanger. Min cykel fik knust venstre bremsegreb, for- & baghjulet blev skæve og pt står den nu hos cykelhandlerne for at skal tjekkes igennem og vurderes skadernes omfang.
Efter et par timer på skadestuen var jeg så hjemme igen, men kros hvor jeg er øm i skrovet, så weekenden er cykelfri og så må vi se hvordan jeg har det på mandag. Løbet i Nyborg imorgen er jo så aflyst, jeg håber så på at have en ny cykel klar til næste weekend hvor vi skal kører løb i Slagelse.

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.