Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

En sæson som forløb anderledes end forventet…

Posted By on tirsdag, oktober 16, 2012, 11:21 in Anmeldelse, Blog, Cykel Sporten, Top news | 0 comments

En sæson som forløb anderledes end forventet…

Nu en 2012 landevejs sæsonen slut og jeg må indrømme at den forløb noget anderledes end jeg havde ønsket med da målsætningen i januar blev lagt.

Allerede tilbage i september 2011 tog jeg beslutningen om at jeg skulle have ny tempo cykel til sæson ’12 og efter en prøve tur på en S-works Shiv TT var jeg solgt. Den skulle leverers til januar ’12 men da vi var nået til maj og der stadig ikke var sket noget, ja så begyndte jeg at kigge mig efter en anden high end tempo maskine. Jeg havde også haft et godt øje til BMC’s nye tempo ramme, TM01 men havde hørt at den var svær at få fingre i, men da vi skulle til Herning og se 1.etape af Giro d’italia så var det en kærkommen lejlighed for at se nærmere på en BMC TM01 hos Team BMC. Den havde nogle fede detaljer og alt hvad man kan forvente sig af en top ramme.
Og ja den var rigtig svær at få fingerne I, men d. 3 august blev den bestilt og kom den efterfølgende onsdag. (den kan ses her)

Tilbage til sæson planlægningen, årets mål var helt klart Master DM enkeltstart i H30 klassen, som i øvrigt var sidst gang jeg kan stille op i den klasse 🙂 …de øvrige sæson mål var også at køre gode placeringer hjem i de andre enkeltstarter sæsonen igennem.
Men som min resultatliste afslører så er det ikke blevet til de helt store, dog en 4. plads i SM parløb.

Jeg har ellers haft et rigtig godt trænings år hvor det er gået som planlagt, men når det er kommet til løbsdagene, ja så har jeg ikke haft heldet med mig samt at er bliver kørt rigtig stærkt i B-klassen på Sjælland.

Et hjøde punkt har der været, Sorø BC var inviteret med til Slagelse CR TT klubmesterskab og det blev en rigtig god oplevelse. Jeg har en fortid i SCR og derved kender jeg ruten som min egen buske lomme, helt ukendt var ruten ikke for mig.
Jeg kørte stærkere end nogle sinde på den 25km rute og satte også rekord med tiden 33:19min for 25km = 45km/t. en særdeles god aften ved Stignæs nær Skælskør.

SM enkeltstart blev så årets sidste cykelløb 6. Oktober og kan kun være tilfreds med mit cykelløb. En sen start gjorte at jeg kunne trille en lille tur om formiddage for at få bentøjet igang, så skulle jeg ikke bruge opvarmningen til det. Opvarmningen blev så brugt til små intervaller, men ellers så et let tråd med høj kadance.
Tidligere i år har det været sådan at jeg har været omkring 3 min efter Jesper Nielsen, Herning CK når han har været til start, men denne gang var jeg kun 1 min 30 sek efter og flere af dem som plejer at slå mig med +1 min, dem var jeg kun 15-30 sek efter og det endte med en 8.plads hvilket jeg er fuld ud tilfreds med.

Det var samtidig mit sidste cykelløb i B-klassen i denne omgang, til næste sæson kører jeg i H40 klassen hvor jeg glæder mig til at kører cykelløb med nogle flere ryttere på mit eget plan.

Related Images:

468 ad