Når ikke jeg træner, kører løb eller andet form for træning har jeg en lille hobby… Jeg laver lette cykel dele, som regl dele som jeg selv benytter på mine cykler. Her på denne side kan du/I se hvilket ting jeg har fremstillet gennem de seneste år.

Jeg kan bla nævne et Time Trial styr, 94gram sadlepind, alu plate til Speedplay pedaler samt upgrade part til 10speed barend skifter.

Custom TT styr

Dette er enkeltstart styr som jeg selv har fremstillet i vinter halvåret 2005/06. Det har taget omkring 75 timer at designe, tegne og bearbejde styret, så det var et vinter projeckt. Vægten er 680gram inkl frempind og bremsegreb. Meningen med...

Garmin Mount + Oval A921

Her er resultatet er en sommerferie opgave jeg fik at en rigtig god ven. Han havde knækket en orginale front clamp og ville så gerne have lavet en ny en, men der skulle lige være en holder til en Garmin Edge 800. Efter 3 timer tegnearbejde på com...

LOOK KG496 stem

En custom frempind til OS styr for en LOOK KG496 enkeltstarts cykel. Den orginale 26mm frempind vejer 117gram,den nye OS 31.8mm frempind vejer 173gram inkl rustfri bolte.

Walser Bar1 stem

En custom frempind til en Walser Model 8 enkeltstarts cykel inkl Walser Bar1 TT styr. Vægt: 295,2 gram inkl bolte.