Morten Tillquist

|... Slagelse Cykle Ring ... |

Campagnolo Super Record 2011

Posted By on tirsdag, juli 13, 2010, 0:08 in Blog, Campagnolo, Cykel Sporten, Top news, Udstyr | 0 comments

Campagnolo Super Record 2011

Så er Campagnolo klar med en opgradering af deres top gruppe, nemlig Super Record serien 🙂

Den helt nye groupserie vejer mindre end 1.900 gram, og den indeholder komponenter forarbejdet med state-of-the-art materialer som carbon fiber og titanium. Det er den mest aggressive og de bedste Campagnolo groupset der nogensinde er bygget. Ergopower kontrol, udelukkende med Campagnolo mekanisme giver dig mulighed for skifte op 3 klinger op på et tidspunkt og skifte 5 klinger ned. Med hver bevægelse naturlig, hurtig og præcis. Super Record serien Ergopower Ultra-Shift kontrol, fåes nu også fås med rød eller hvid hætte samt rød eller hvid kabelset

De nye klinger har 8 ben til at løfte kæden og 2 til at sænke den. Hele dette re-designet system gør skift fra den ene klinge til den anden meget hurtig og effektiv. Resultatet: hurtigere og mere præcise gearskift end nogensinde før, en stort skridt fremad i forhold til tidligere. CULT forsynet teknologi sikrer en smidig og effektiv pedaling indsats og en langvarig performance.

Den første bagskifter er i fuld carbon fiber. Den nedre og øvre del samt den ydre plade, parallelogram: alt kulstof-made components. Det hvide “11” på den røde rektangel trykt på carbon fiber giver Super Record 2011 version en mere aggressiv og unikke stil.
Den nye Super Record bagskifter er let, hurtig og præcis, takket være omhyggelig udvælgelse af materialer og Ultra-Shift geometri, der hjælper komponenter præstere deres bedste. Takket være den nye klinger og kæde design, de skiftende system er meget hurtigere og mere præcis end nogensinde.

Maksimal ydelse og lavt støjniveau uden kompromis på komponenter. Med dette in mente har Campagnolo ingeniører designede Super Record tandhjul med dobbelt ramme om de to sidste tandhjul trillinger. Dette resulterer i en mere solid og lettere ramme, takket være brugen af titanium i de 6 store tandhjul. Ultra-Shift tænder design er blevet opgraderet til at flytte hurtigere, med perfekt synkronisering og til at fjerne kæden stress.

Super Record bremse systemet sikrer kortere bremselængde og fuld kontrol over bryde magten takket være vores Skeleton arm design og nye bremse pads. I sin standardversion tilbyder Campagnolo den klassiske front bremse Dual Pivot og baghjulsbremse Mono Pivot designet til at yde maksimal bremsekraft graduering. Men for dem, der søger den maksimale bremsekraft, selv på de bageste, tilbyder Campagnolo bagbremsen Dual Pivot mulighed.

pdf_icon Her kan du downloade de andre Campagnolo 2011 nyheder [Klik her]

468 ad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.